Over ons - page/one - data driven online marketing
76
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-76,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
page one is een data gedreven agency met ruime ervaring op het gebied van mass-market marketing campagnes. Van content marketing tot native advertising: ieder kanaal kan worden ingezet om het maximale resultaat te bereiken.
Iedere dag zijn we bezig met het vinden van nieuwe methodes om de online zichtbaarheid en effectiviteit van onze klanten te verhogen. Samen met onze opdrachtgevers bekijken we hoe we de beschikbare data kunnen inzetten om op meerdere terreinen winst te boeken.
Als we ergens van houden, dan zijn het wel grootschalige SEO en Social campagnes. We hebben ondertussen meerdere mass-market campagnes op onze naam staan waarbij miljoenen consumenten in Europa bereikt zijn. Grote ambities? Met het juiste budget is elke doelgroep bereikbaar.
Alles wat we bij page/one doen, maken we meetbaar. Zonder ondersteunende data worden er geen beslissingen gemaakt. Wanneer er significante data is, weten wij welke windrichting er gevaren moet worden. Hierdoor werken we efficiënt en zijn onze campagnes effectief.
we werken samen met ambitieuze merken en mensen;
samen zorgen we voor een grote impact.
page one agency
Bierstraat 123c
3011 XA Rotterdam
010 – 26 13 912
info@pageone.nl