Content Marketing - page/one - data driven online marketing
613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-613,page-child,parent-pageid-602,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_top,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
content marketing

Data gedreven content met een ijzersterke strategie

Iedere seconden worden er wereldwijd 40.000 zoekopdrachten via Google verricht. Het verschil tussen een top drie positie en de vierde plek kan al tienduizenden bezoekers als gevolg hebben. Behalve de onderdelen van zoekmachine optimalisatie, heeft content marketing grote invloed op het aantal bezoekers uit Google.

Bij page/one, begint content marketing aan de ontwerptafel. Nadat de identiteit van de opdrachtgever is vastgelegd, bekijken we de concurrentie. Op welke vlakken is de concurrent nog niet actief in de zoekmachines? Welk rendement kan uit deze vrije kavels gehaald worden?

Middels data mining en data analysis achterhalen we welke zoekwoorden voor onze opdrachtgevers het interessantst zijn. Door zoekmachine optimalisatie, data analyse en content marketing te combineren, neemt de zichtbaarheid van een website of brand op alle online vlakken toe.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?